Kezdőlap

Üdvözöljük a Delta Bio 2000 Kft. honlapján!

Cégünk alapvetően a legkorszerűbb biotechnológiai eljárások kutatásával és fejlesztésével foglalkozik, törekedve arra, hogy az alapkutatásban felfedezett eljárásokat hasznosíthatóvá téve technológia transzfert valósítson meg.

A Delta Bio 2000 Kft a MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpont részvételével alakult ún. spin-off biotechnológiai cég.
A Delta Bio 2000 R&D ágazat fő profilja a biotechnológiai irányú kutatás-fejlesztés. Tevékenységével alapvetően járul hozzá a társdivíziók működéséhez.
A DeltaGene a Delta Bio 2000 Kft. molekuláris diagnosztikával és szekvenálással foglalkozó divíziója. Szolgáltatásainak palettáján az örökletes betegségek molekuláris diagnosztikájától, a személyre szabott rákdiagnosztikán keresztül a legkorszerűbb DNS és RNS szekvenálási szolgáltatásokig számos lehetőség megtalálható.
A Delta Bio 2000 Kft. 2012-ben nyitotta meg MSCell4Vet nevű szöveti őssejtek terápiás felhasználási lehetőségeivel foglalkozó ágazatát, amely jelenleg a kutyák és lovak gyakran előforduló ízületi megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozik, illetve a szöveti őssejtek (MSC) egyéb terápiás lehetőségeit kutatja.

Együttműködő partnereink

Szegedi Tudományegyetem

MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpont

Elérhetőség

Temesvári krt. 62
6726 Szeged
Magyarország
Telefon: +36-30-403-3046
Email: info@deltabio.eu